Commissie Commissie

DOELSTELLING
• Ruimte bieden aan belangstellenden en gemeenteleden voor het verwonderen, verkennen, verbreden, verdiepen en vernieuwen  van de  eigen geloofsbeleving.
• Gemeenteleden van de Goede Herderkerk mogelijkheden  bieden  zich creatief te uiten.  Naast het gesproken woord kunnen beelden iets wezenlijks toevoegen aan de geloofsbeleving.
• Als Goede Herderkerk een open geloofsgemeenschap zijn die oog en oor heeft voor religieuze, maatschappelijke  en culturele ontwikkelingen binnen Apeldoorn.

De culturele commissie wil door het organiseren van exposities voor gemeenteleden en belangstellenden mogelijkheid bieden hun geloof te beleven en/of te uiten of ermee in contact te komen.
Het organiseren van zondagmiddagconcerten brengt buurt- en wijkbewoners en vele anderen in  de kerk.  Na afloop van het concert biedt de culturele commissie de mogelijkheid voor informele contacten door samen een drankje te drinken.
De culturele commissie wil maatschappelijke- en culturele ontwikkelingen zichtbaar maken in de kerk. Met een open mind zal zij blijven zoeken naar verschillende  vormen van culturele uitingen.
Aandacht zal gegeven worden aan een brede publiciteitcampagne in de media om een zo groot mogelijk publiek bereiken.

De liturgie en de zondagsbrief voor 16 september 2018 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Het programma Verdieping in West 2018 - 2019 is beschikbaar. U kunt het vinden bij  "Activiteiten" bij Leren". of het programma direct bekijken bij "Documenten".