Happy Hour Happy Hour

Happy Hour.

Happy-Hour, vind iedere tweede vrijdag van de maand van 17.00 uur tot 19.00 uur, plaats in de maanden oktober t/m mei, de plaats waar we elkaar ontmoeten is in de bijruimte van de,
Goedeherderkerk,
Asselsestraat 199,
Apeldoorn.

Dit wordt georganiseerd om U allen, Jong en oud, in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te laten maken onder het genot van: een kopje-koffie-thee, fris en/of een hapje en snak. Weet U allen hiervoor van harte uitgenodigd!
De Happy-Hour commissie.

Voor vragen,
John van den Berg,
055-5211907

Leren Leren

Deze rubriek beschrijft het aanbod van de Goede Herderkerk in termen van "leren". Het leeraanbod behelst o.a. cursussen, lezingen, bijbelkringen ed. en is geschikt voor alle leeftijden.

Verdieping in West biedt een gevarieerd programma van cursussen, gespreksgroepen en lezingen aan gemeenteleden en andere geïnteresseerden aan met als doel hen kennis te laten nemen van ontwikkelingen op het gebied van theologie, filosofie,  maatschappij en kunst/cultuuruitingen. Daarnaast zijn er spirituele wandelingen.

De realiteit van alledag doet velen de vraag stellen welke antwoor­den er zijn op vragen met betrekking tot zingeving in ons leven. Dit kunnen antwoorden zijn vanuit de klassieke traditie of uit andere bron. Met andere woorden: wie of wat spreekt ons aan en wie geeft antwoord? Wat zegt ons gevoel hierover en staan we voor nieuwe inzichten open? Als we hierover met elkaar in gesprek gaan kan het ons eigen inzicht verdiepen, onze kennis vergroten en ons leren de gevoelens en gedachten van anderen te respecteren.

Het nieuwe winter- en voorjaarsprogramma “Verdieping in West 2017 – 2018 wil hieraan een bijdrage leveren. Onder Documenten vindt u het complete programma.

De leden van de commissie hebben ook voor het komende seizoen weer een gevarieerd programma samengesteld. Met genoegen bieden zij u dit hierbij aan. Het moet voor u niet moeilijk zijn om uit dit programma een keuze te maken.

De liturgie en de zondagsbrief voor 15 oktober 2017 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Het programma Verdieping in West 2017 - 2018 is beschikbaar. U kunt het downloaden bij "Documenten" onder "Links".