aanmelden aanmelden

Voor de komende rommelmarkt   7 september 2019 kunnen we wel wat extra medewerkers gebruiken om te helpen inzamelen en te uitzoeken van de goederen. Rond maart 2019 beginnen we hier mee. Meldt u zich graag vroegtijdig aan dan kunt u meegenomen worden in de planning. U kunt zich aanmelden bij onze voorzitter; Pleun de Heer _ telnr.  055-5223471  en of bij Annemarie Mulderij, 055-3558987,

Rommelmarkt 2019 Rommelmarkt 2019

Zaterdag 7 september 2019 wordt onze jaarlijkse Rommelmarkt gehouden, deze is van 10.00 tot 15.00 uur, met de trekking van de loten om 14.45 uur, waar ook onder ander verse oliebollen te koop zijn en veel meer lekkere dingen, u bent van harte uitgenodigd.

De Rommelmarkt commissie.

De liturgie en de zondagsbrief voor 11 november 2018 kunt u hier ophalen. De oudere exemplaren van liturgieën kunt u vinden onder Documenten. Als u daar niet vindt wat u zoekt, e-mailt u dan naar onderstaand adres. Dan vinden we een oplossing.

Het programma Verdieping in West 2018 - 2019 is beschikbaar. U kunt het vinden bij  "Activiteiten" bij Leren". of het programma direct bekijken bij "Documenten".
Let op!. per 1 november is het programma aangepast, de lezing van Pier Slump over "Wat is waarheid?" is niet op woensdag 28 november maar op dinsdag 27 november 2018.

ds. C.P.A.E. (Annelies) Jans,